Samenwerkingen

Otter Media werkt samen met verschillende partners en helpt ze hun (reclame) doel te bereiken. Door deze samenwerking versterken beide partijen elkaar!

 

Wensstichting Drenthe

Sinds 2006 vervult deze stichting de allerliefste wensen van kinderen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Zo zijn ze er voor kinderen die ziek zijn, voor kinderen die opgroeien in moeilijke omstandigheden en/of voor kinderen die al jong mantelzorger zijn. Het doel is om deze kinderen, vaak samen met papa en/of mama, broertjes en/of zusjes, weer een dag te laten stralen en ze een herinnering mee te geven waar ze nog lang op terug kunnen kijken.

www.wensstichtingdrenthe.nl  Voor de stichting wordt een magazine verzorgd.

Marumer Belang

Stichting Marumer Belang behartigt de belangen van het dorp Marum in de nieuwe gemeente Westerkwartier. Het aanspreekpunt tussen de gemeente en de inwoners van het dorp Marum.

www.marumerbelang.nl Voor deze organisatie wordt een magazine uit gegeven.

Stichting Feestweek Marum

Stichting Feestweek Marum organiseert 1 per jaar de feestweek in Marum een week lang leuke activiteiten in het dorp ter promotie word er jaarlijks de feestweekkrant Marum uitgebracht.

Open Air Grootegast

Een jaarlijks openluchtfestival in Grootegast.  Voor deze organisatie wordt een krant uit gegeven.

Free Promotie Zuidhorn

Schrijft teksten voor Websites, persberichten en verzorgt drukwerk tegen uiterst scherpe tarieven, een offerte aanvragen loont! Daarnaast wordt een aantal nieuwswebsites beheerd en magazines uitgegeven. Ook is er een Domeinnaam registratie en Hostingtak. www.freepromotie.nl